Lokalnytt ble stiftet 1 mars 2017. (Org.nr 918747613). Foreningens formål er å våre en positiv bidragsyter når det gjelder å få formidle hva som skjer i lokalsamfunnet i Kragerø og Drangedalområdet. (Vestmar) Redaksjonen vil holde til i Kragerø kommune, og vil dekke hendelser som skjer i Vestmar.

Lokalnytt skal være et supplement til lokalavisene, og formidlingen blir gjort via en mobilvennlig plattform. Det vil bli mest fokus på lokal sport, næringsliv og arrangementer, men alle nyheter og ting som skjer i lokalsamfunnet kan dekkes.

Selve formidlingen skal skje via korte nyheter, videosnutter, artikler, bilder og Podcast med fokus på høy kvalitet og godt innhold. Her vil det bli både livesendinger og redigerte opptak.

Hovedvekten skal være på positive vinklinger av det som skjer i lokalsamfunnet. Det vil bli lagt vekt på å få frem grupper og personer som vanligvis ikke kommer frem i media +barn og unge. Man vil bruke frilansere og innleid personale i stor grad for å dekke hendelser.

Alt overskudd skal tilfalle nødvendig drift i foreningen. Opptil 30 % kan avsettes til samfunnsnyttige formål.

For bedrifter og foreninger kan vi lage proffe podkaster, artikler og videoer slik at du når frem med budskapet ditt!

Lokalnytt blir annonsert på Schibsteds nettsteder (VG, Aftenposten, E24, Finn.no mfl. Hele 25 000 visninger) I tillegg via Facebook og Instagram.

Medlemskap barn under 16 år: 100 kroner pr. år

Medlemskap voksne: 200 kroner pr. år.

Foreninger: 2 000 kroner pr. år.

Bedrifter: 4 000 kroner pr. år.

I medlemskapet inngår ubegrenset annonsering med tekst og bilder. For podkast  er prisene fra 5 000 kroner og oppover, avhengig av innhold og lengde. For video er prisene fra 9 000 kroner og oppover, avhengig av type innhold og lengde.

Fordelen for alle er at Lokalnytt på sikt blir EN kanal med masse trafikk. I medlemskapet inngår det en egen innloggingsportal som etter planen blir ferdig innen 31 desember 2018. (Inntil videre kan vi legge inn det du ønsker av nyheter, bilder og tilbud.)

Lokalnytt er en WordPressløsning, der det finnes uendelige muligheter!

Betal inn til konto 2801 4967429 eller til Vipps Bedriftsnummer 528613, eller trykk HER for kortbetaling:        

Kontakt oss

 

2 + 3 =

Lokalnytt | Ytre Strandvei 1