Foto: Martin Eikeland

I tiden fremover vil Lokalnytt lage en rekke nye videoinnslag og podkaster både fra næringslivet og fra andre spennende ting i lokalsamfunnet vårt. Vi har fått 100 % positiv respons fra alle vi har presentert vårt konsept til, så at behovet for å ha en slik kanal er stor, er det ingen tvil om.

Målet er å ha en blanding av nytt og historisk stoff som du enkelt kan følge med på via mobilen din, eller nettbrettet / pcen. Etter planen vil det også på sikt komme 2-3 nye medarbeidere i redaksjonen.

Lokalnytt skal presentere vårt næringsliv på en visuelle god måte, vi skal ha stoff innenfor alle sjangere også, slik som historie, sport, kultur, helse +++. 

En egen radiokanal ser ut til å bli en realitet også, om ikke veldig lenge sammen med nett-tv.

Vi har også et sterkt fokus på å fronte prosjekter som for eksempel marin forsøpling i skjærgården og rydding av dette. I sommer hadde vi blant annet en aksjon som gjorde at 80 mennesker ryddet anslagsvis 100 sekker med søppel på Jomfruland.

Vi har heller ikke gitt opp å få restaurert Ruslebo, og vil snart sette i gang en ny innsamlingsaksjon.

En rekke arrangementer er også på gang, blant annet auksjoner og konkurranser med flotte premier!

Lokalnytt skal bli EN sterk kanal for lokalsamfunnet, der både private, foreninger og bedrifter kan bli medlemmer og få frem sitt budskap. Nå har vi nettopp fått en gullavtale med en stor aktør, slik at foreninger og bedrifter som blir medlem også kan legge inn den samme infoen på en applikasjon som viser kart, oversikt over næringslivet, det som skjer +++. Dette er det samme appen som Mitt Larvik, Mitt Sandefjord og en rekke andre byer har også. Fint verktøy for fastboende, turister og næringsliv!

Følg med og kom gjerne med innspill hvis DU kan bidra med stoff og øvrige ting!

Med Vennlig Hilsen

Martin Eikeland, Lokalnytt.