Foto: Martin Eikeland

Hei. Det har dessverre vært litt stille fra Lokalnytt noen dager nå, og det skyldes at vi prøver å få på plass media personell som skal sørge for innholdet vårt. Vi har nå landet en avtale med en god journalist og jobber videre med å få på plass et par til. Det vil derfor være litt ujevnt innhold i en kort tid fremover. Men vær tålmodig, etter planene vil vi få en komplett mediaplattform i 2019. 

Lokalnytt har en avtale om å leie et lokale som vil bli et mediehus fra våren 2019. Her vil det bli mye spennende, samt at vi også vil ha vår egen radiokanal. Vi har ikke helt bestemt oss for om vi skal ha webradio eller FM radio og på sikt DAB radio, men jobber med saken. Samtidig vil vi også lage vår egen Lokalnett- TV løsning.

I tillegg vil vi også i 2019 jobbe spesifikt med ulike innsamlingsaksjoner og vil da fortsette med Rusleboaksjonen. Den bilen skal på veien igjen!

Miljøvern er også et viktig område for oss, å holde skjærgården vår ren er et viktig satsingsområde!

Hjertelig takk for all økonomisk støtte til nå, det bidrar til å lage en stabil og god plattform til glede for alle som følger med på distriktet vårt.