Det har vært litt stille i perioder fra Lokalnytt nå, men det betyr ikke at det ikke skjer ting! Vi jobber blant annet for å finne den rette tekniske løsningen for å innlemme foreninger og bedrifter på vår plattform. Dette betyr at alle kan administrere vår WordPress side som sin egen portal på en enkel måte, uten å selv styre med oppdateringer og utfordringer med sin egen webløsning. 

Priser vil da være 2 000 kroner for et år for foreninger, mens bedrifter må betale 4 000 kroner pr. år. Dette er billig!

Vi vil også lansere en egen app som vil hete Mitt Kragerø, og denne vil være et meget nyttig verktøy for både turister og fastboende med kart over området, oversikt over næringslivet vårt og ikke minst hva som skjer. Det unike her er at flere vi får samlet på EN felles plass, jo flere når jo budskapet ut til!

Fra våren 2019 vil vi som kjent etablere et mediehus i lokalene “Hos Gro”, og her kan vi love at det blir mye spennende som skjer. Dette blir også på en måte et studio der vi kan lage videosnutter og podkast fra spennende folk som kommer. i tillegg kommer da webradio eller FM sendinger snart.

Lokalnytt har stor trafikk på enkelte av våre innlegg, særlig fra videosnutter og podkaster vi har publisert. 2017-2018 har i stor grad blitt brukt til å teste interessen der ute, og det er ingen tvil om at vårt konsept er liv laga. Takk for alle som har fulgt oss og ikke minst betalt medlemskap i 2018. Det setter vi stor pris på!

Hvis det er noen som fatter interesse for vårt spennende mediekonsept og kan tenke seg å være med som en medeier / investor, er det bare å ta kontakt. Slik det ser ut nå, vil det ikke ta lang tid før det blir hyggelige tall.

Jeg ønsker en god jul til alle seere og lyttere!

Mvh

Martin Eikeland, redaktør Lokalnytt.