Hei! Er du opptatt av lokalsamfunnet ditt?

For mindre enn 17 KRONER hver måned kan du støtte foreningen Lokalnytt, slik at vi kan ansette dyktige reportere, journalister og freelancere.  Da kan DU være med på å bestemme hva slags tema som opptar deg fra lokalsamfunnet og ikke minst støtte våre prosjekter i forhold til miljøvern og andre temaer.. 

Lokalnytt er en forening som formidler positive hendelser fra Kragerø og Vestmar distriktet på en mobilvennlig måte, og vi skal være et supplement til lokalavisene, men i en annen form enn tradisjonelle nyheter. 

Dette blir gjort i form av podkaster, artikler, korte videosnutter og radiosendinger i samarbeid med Radio Grenland, samt lokal-TV. Hovedvekten skal være på positive vinklinger av det som skjer i lokalsamfunnet.

Det vil bli lagt vekt på å få frem grupper og personer som vanligvis ikke kommer frem i media +barn og unge. temaer vi ønsker å dekke er alt fra sport, næringsliv, helse, kultur, natur, miljøvern etc.. Alt overskudd skal tilfalle nødvendig drift i foreningen. Opptil 30 % kan avsettes til samfunnsnyttige formål.

For bedrifter vil Lokalnytt være en unik markedsførings kanal.

For mer info, kontakt Martin Eikeland på post@lokalnytt.info. Tlf 920 57 185. 

BETAL INN TIL KONTO 2801 4967429 ELLER TIL VIPPS BEDRIFTSNUMMER 528613, ELLER TRYKK PÅ LINKENE UNDER SOM PASSER FOR DEG FOR KORTBETALING

https://lokalnytt.info/butikk/medlemskap-lokalnytt-for-voksne-over-16-ar-200-kroner-pr-ar/

https://lokalnytt.info/butikk/medlemskap-lokalnytt-for-barn-under-16-ar-100-kroner-pr-ar/