I anledning omkampen mellom Norge og Brasil 9 juni på Ullevål, vil vi få signerte landslagsdrakter fra de norske spillerne. Det er gode mulighet til at vi får signaturer fra noen av de brasilianske spillerne også, men det vet vi ikke før kampen er ferdig.

Draktene vil bli brukt som premier på quizen som vil bli gjort etter utslagningsmetoden. Quizene vil bli en blanding av fotball og geografi spørsmål. Drillo og Scheie vil da kjøre 2 eller 3 runder der vi til slutt har flere vinnere som får landslagsdrakter med signaturer av noen norske spillere. Disse draktene er helt UNIKE, og ikke minst er det garantert EKTE signaturer som Drillo selv sørger for at vi får.

Vi vil også auksjonere bort 1 eller flere drakter.

“Fra det brasilianske laget er også gamle verdensstjerner som Bebeto og Roberto Carlos blant dem som har meldt sin ankomst.

Det samme har Cesar Sampaio, Emerson og Edmundo gjort. Flere navn vil bli offentliggjort fortløpende.

For Norge vil blant mange andre Tore André Flo, Henning Berg og Erik Mykland trekke på seg den røde drakten igjen.

Frode Grodås, Stig Inge Bjørnebye og Vidar Riseth er også blant profilene som vil spille på Ullevaal igjen.

De får selskap av Håvard Flo, Dan Eggen, Egil Østenstad, Gunnar Halle, Roar Strand, Øyvind Leonardsen og Jan Ivar «Mini» Jakobsen.”

(Dette er et sitat fra Aftenposten som er arrangør av kampen)

I tillegg vil vinnerne motta VM flasken fra Tupperware, og dette er et offisielt VM produkt. VM flasken vil også bli lagt ut  på Stopp En Halv, og vil koste 100 kroner. Her får du en flaske som har garantert giftfri plast, og ikke minst har evighetsgaranti mot fabrikasjonsfeil.

Flasken er  som dere ser formet som VM pokalen, og bør være et must i heimen når VM starter!

Det er bare å møte opp!

Mvh

Martin