Vi har tidligere informert om at Lokalnytt i samarbeid med Sannidal Minibuss vil satse på gruppeturer både i nærmiljøet og til utvalgte steder rundt i Norge.

På sikt vil vi ha en app og et bedre påmeldingsopplegg rundt dette, men foreløpig tester vi ut interessen for konseptet.

Vi vil da arrangere turer til Stopp En Halv, Miljøgården og Kragerø Resort i første omgang. Ellers jobber vi med Wrightegaarden, Munchmuseet, Telemark Museum og en rekke andre spennende steder i tillegg. mer info kommer rundt dette snart.

På lørdag 26 januar kl. 22.00 kommer det et nystartet band som heter Lighthouse, som består av kjente artister som  Jørn Henning Isaksen og Øystein Heia til Stopp En Halv.

Vi starter med en rute som går innom Kroken, Sannidal og Helle i første omgang. 

Husk på at dette er minibusser, slik at vi må i stor grad ha sentrale plasser der folk blir hentet og satt av. Vi vil da prøve 3-4 utvalgte plasser, men selvsagt er det ikke noe i veien for å hente en gruppe andre steder, hvis vi vet dette på forhånd. 

På førstkommende lørdag vil vi da minibussen komme ca. kl. 21.00 på barneskolen i Kroken , ca. kl. 21.25 i Sannidal (Amfi Kragerø) og ca. 21.40 på Helle (Ved butikken) . Bussen vil da være på Stopp En halv ca. 21.55. Hvis interessen er stor og vi får en god rutine på dette, kan vi også tilby billetter med god rabatt. Denne gangen vil billetten til denne konserten koste 100 kroner, som er standard pris. 

Vi tilbyr tur / returreiser. Priseksempel EN vei fra Kroken – Sannidal-Helle til Kragerø koster 1 500 kroner totalt, og vi må da ha minimum 5 personer som melder seg på innen fredag 25 januar kl. 20.00. Priseksempel EN vei for 5 personer blir da 300 kr. pr. person, for 10 personer blir prisen 150 kroner pr. person,  for 16 personer blir prisen 94 kroner pr. person. Jo flere, jo billigere!

(Hver buss tar maks 16 personer)

Alle vil også få vite også vite eksakt pris som hver enkelt skal betale, både på en vei og tur / retur når påmeldingsfristen er over. Betales direkte til sjåføren i minibussen.

På veien hjem går ruten kl. 02.30 fra Kragerø (ved Lanternen) via Helle-Sannidal og Kroken til stedene som er nevnt over.

Påmelding må skje via epost post@lokalnytt.no, vi tar imot bare skriftlige påmeldinger. Da må vi ha navn og telefonnummer også.

Kontakt Martin Eikeland på tlf. 920 57 185 ved spørsmål.

Du MÅ MELDE DEG AV innen fredag 25 januar kl. 20.00, hvis du har meldt deg på og ikke skal likevel. Det er BINDENDE PÅMELDING. Turen betales til sjåføren i minibussen, og alle som skal tur / retur må betale for returreisen med det samme. Vi tar ikke ansvar hvis du ikke har kommet til avtalt tid, betalingen er bindende selv om du ikke rekker å komme med før vi kjører hjem! Vær presis!

Vær tålmodige, vi må prøve oss litt frem i samarbeid med dere for å få dette tilbudet best mulig. Kom gjerne med innspill på turer og øvrige ting!

Mvh

Martin og Tom.