Forfatter Lene Eriksen fra Kragerø har utgitt en ny bok som heter Domens port – Djevelens besettelse.

Hun kommer til Sveia 13 desember klokken 19:00 for å signere boka. Lene  debuterte med «Domens port» i 2016.

https://www.facebook.com/events/1307121449487902/

Bloggeren Boktimmy skriver: «Terningkast 6! En av de beste fantasy bøkene jeg har lest på lenge. Eriksen har laget en velskrevet, intens og brutal roman».

Bokvrimmel: «Boka var til tider så spennende at den tangerte grøsser. Det er godt driv i historien, et godt plott og en orginal sammensetning av fantasy-vesener. Slutten antyder en meget interessant fortsettelse».

«Domens port – Djevelens besettelse» er oppfølgeren som også kan leses frittstående. Historien bringer deg til havets dyp, gjennom norsk natur og til Helvete. Du vil møte havfruer, draugen, kraken, demoner og gjengangere, for å nevne noen.

Lene er opptatt av hva vi trodde på i gamle dager. Navnet «Domen» er hentet fra et fjell som ligger mellom Vardø og Kiberg. På 1600 tallet trodde folk langt utenfor våre landegrenser at nedgangen til Helvete befant seg her.

Litt om handlingen i boka:

Boa, den utvalgte blant havfolket har i oppgave å beskytte elementæråndene ild, luft, jord og vann. De fire er sperret inne i hver sin edelsten og gjør vokteren i stand til å kontrollere naturkreftene. Det sies at den som er mektig nok også kan kontrollere livet og døden. Men den dagen Boas arvtager ble bortført av Lucifer sverget hun på å finne henne. Etter måneder på land fant hun et kart. Det viser vei mot Domen, et fjell i det værharde nord, hvor porten til Helvete befinner seg. Med kartet trygt forseglet returnerte hun til havet. Det var da Boa fant Almira, spedbarnet som ble dumpet i sjøen. Hun så seg nødt til å utsette reisen, men nå er tiden er inne. Boa legger av sted, uvitende om at hun ikke er alene.

Lucifer har ventet lenge. Han må ha De fire ellers vil han aldri kunne bryte løs fra Helvete. Aldri vandre fritt ute på jorden, få styrt over menneskene eller få sin etterlengtede hevn over Gud. Nå er ventetiden over og resten av planen kan iverksettes.

Forlag: Forlagshuset i Vestfold/Liv                                                             

Utgivelsesår: November 2019                                                                    

Sjanger: Fantasy                                                                                             

Målgruppe: Ungdom og voksne    

Om forfatteren:

Lene Eriksen er født i Kragerø. I ung alder flyttet hun til Trondheim, videre til USA for deretter å havne på en nedlagt skole på Langøy i Kragerø-skjærgården. I dag bor hun i Porsgrunn, er 42 år og har tre barn.

Ved siden av å skrive jobber hun som anleggsgartner. Lene kjører også vogntog og hun tatoverer, men er utdannet bokbinder.

For noen år siden fant Lene og en venninne opp en ny type kork og startet grunder-selskapet Elecape. De fikk patent i en rekke land.

Den største lidenskapen hennes er Harley Davidson. Hun har bygd to motorsykler selv og startet, for mange år siden, en MC-klubb for jenter. Hun og noen av klubbmedlemmene ble også med i filmen «Saga», der de hadde rolle som bikere. En kul opplevelse ifølge forfatteren selv.

Det er ikke bare to-hjulinger som er av interesse. Gamle amerikanske biler har det også blitt noen av opp gjennom tiden.

Lene får ofte spørsmål om hvordan hun får tid til alt. Da er svaret, at det gjør hun ikke. Hun har brukt 17 år på sine to bøker😊

Så lenge man gjør noe som er gøy og er i besittelse av en liten porsjon stahet- stå på!