VM kvelden på Stopp en Halv 12 juni ble en kjempesuksess! Fullt hus og veldig god stemning! Arne Scheie og Drillo var også strålende fornøyde med kvelden, og sitatet fra Drillo var at de var enige om at dette var noe av den mest vellykkede quizkvelden de noensinne hadde vært med på, mye på grunn av at folk var så engasjerte.

Første del handlet om at konfransier Nico Jørgensen  stilte noen spørsmål til de to karene angående tidligere VM opplevelser med Norge, samt litt om mesterskapet som starter i morgen 14 juni i Russland.

Andre del handlet om quiz, og her gjaldt utslagningsmetoden. Det vil si at Arne og Drillo stilte spørsmål der alle fra salen måtte svare på alternativer, og til slutt sto det kun en vinner igjen. Det ble kjørt hele 4 runder, og premiene var blant annet flotte signerte trøyer av Norges landslag, i tillegg hadde selveste Ronaldo signert trøyer fra Brasil. Vinnerne fikk også hvert sitt VM krus med bilde av Arne og Drillo, samt en VM flaske fra Tupperware.  Draktene hadde Drillo på oppdrag fra Lokalnytt fått signert i forbindelse med omkampen mellom Norge og Brasil 9 juni.

Vinnere av draktene var Roar Svendsen, Marius Wilhelmsen, Thomas Flaaten Fredriksen og Arild Weisser.

Lokalnytt takker alle samarbeidspartnere for et flott utført arrangement. Dette er Stopp En Halv, Seminarpartner, Sport1, Plastinor,  samt Radio Grenland. I tillegg en spesiell takk til Nico Jørgensen, Cato Lindheim fra Stopp En Halv, samt lydfolkene Christian Schulze og Audun Solbekk. I tillegg en stor takk til Stian Størseth i Sport1 for sponsing av drakter samt vår videomann Roy Isnes for at han kunne komme på kort varsel. Takk også til Fred Ehnebom for at han stilte opp for å ta bilder.

Det vil bli lagt ut flere bilder i tiden fremover,samt laget egen podcast fra arrangementet.

Det er fullt mulig å kjøpe VM krusene som et minne fra kvelden, samt VM flaskene fra Tupperware. Dette selges for 100 kr. pr. stk + eventuell frakt. Det er mulig vi også lager egne dvder man kan kjøpe fra denne kvelden.

På vegne av Lokalnytt, Martin Eikeland

Drillo og Arne Scheie i kjent stil!